Младите момичета трябва да вярват в себе си, във

...
  Младите момичета трябва да вярват в себе си, във
Коментари Харесай

Дъщерята на Тодор Батков за самочувствието и вярата в себе си! Защо K.LINA e била неуверено дете?

 

Младите девойки би трябвало да имат вяра в себе си, във опциите си и да гонят фантазиите си без да се тормозят. Към това моли младата певица K.LINА. Зад този артистичен псевдоним в действителност се крие надарената Калина Баткова, щерка на предприемача Тодор Батков.

Виж още: Латино кралете Торино и Пашата избягаха от България, приказваха и за сексапилната Ина Гаярдо 

В песента си CEO Калина пее за самоувереността във всички измерения и на всички места - в учебно заведение, във фитнеса, на плажа и на работа. Освен това тя е и за метода, по който човек би трябвало да се усеща в тялото си. Калина, която е и създател на текста на песента, споделя, че като дребна е била по-пухкава и постоянно е изпитвала неустановеност, която я преследва и през днешния ден, когато е към този момент на 23 година

 

Днес Калина приканва да градим самочувствието си, само че и да бъдем самокритични към себе си без да се съпоставяме с другите.

Виж още: Раздяла ли? Нищо такова - Рая Пеева и Явор Бахаров тушираха слуховете с тази фотография

Въпреки че се занимава с музика, Калина е приключила бизнес в Лондон. " Учих бизнес в Англия. Заминах на 19-годишна възраст и в края на първата година от следването си взех решение да се явя на прослушване в музикалната академия ", показа тя преди време пред NOVA. Но макар че е има нужното обучение, Калина е безапелационна, че не я влече занаятът на татко ѝ. " Не пребивавам в неговата сянка. Радвам се, че фамилията ми ме поддържа и има вяра в фантазията ми ", показа още тя.

Изображение: https://www.instagram.com/k.linaofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР